Levering

Levering

We zijn een wereldwijd winkelcentrum, dus we kunnen verzenden naar alle landen en regio's.
Tegelijkertijd vertellen we u graag dat we gratis verzending voor alle bestellingen bieden. U hoeft alleen onze producten te kopen om van onze uitstekende service te genieten, we sturen deze rechtstreeks naar uw deur of uw thuismailbox.

Ons verzendproces is:

Verwerkingstijd: we zullen uw bestelling binnen 48 uur na ontvangst van uw bestelling verwerken. Als uw bestelling een aangepast product bevat, kan dit meer tijd kosten.

Verzendtijd: Gewoonlijk worden al onze bestellingen binnen 5-12 werkdagen geleverd. Dankzij onze nauwe samenwerking met logistieke bedrijven in verschillende landen en regio's over de hele wereld, zal het grootste deel van deze levertijd worden verbeterd.

Totale levertijd = verwerkingstijd + levertijd.

De levertijd is afhankelijk van hoe uw bestelling wordt verzonden. Als u uw bestelling sneller ontvangt, neem dan contact met ons op en betaal een extra vergoeding, wij zorgen voor een snellere levering.

Opmerking: Vanwege factoren zoals feestdagen, het weer, vluchten, stakingen, enz. In verschillende landen, kan de transporttijd worden beïnvloed, let op.

Let op: we kunnen uw bestelling in uw mailbox plaatsen, controleer uw thuismailbox (als u thuis een mailbox heeft)!

Een bestelling wijzigen of verwijderen:

Als u de bestelling moet wijzigen of verwijderen, neem dan binnen 24 uur na het plaatsen van de bestelling contact met ons op, wij zullen de wijziging onmiddellijk verwerken of de bestelling voor u verwijderen. Als uw bestelling langer dan 24 uur heeft geduurd, kunnen we de bestelling niet wijzigen of verwijderen, begrijp dat.

Bestelling volgen:
Meestal ontvangt u na verzending van uw bestelling een e-mail met een trackingnummer. Deze e-mail bevat meestal uw bestelinformatie en verzendinformatie, het volgnummer van uw bestelling en het trackinglinkadres.

Houd er rekening mee dat:
Zorg ervoor dat het e-mailadres in uw bestelling normaal is.
Het trackingnummer voor elk pakket is uniek.
Als u niet binnen 5 werkdagen na het plaatsen van uw bestelling de e-mail met de verzendinformatie hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat betreft de bezorging, kunt u er zeker van zijn dat we ervoor zorgen dat elke bestelling met succes kan worden bezorgd, maar dit vereist dat u de juiste adresgegevens opgeeft, zoals: het juiste land, provincie of continent, stad, straatadres, huisnummer of straatnummer, postcode, etc.

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over het verzendbeleid.