Privacybeleid

Privacybeleid

Welke informatie verzamelen we?
Persoonlijke informatie is informatie die kan worden gebruikt om u direct of indirect te identificeren. Persoonlijke informatie omvat ook anonieme informatie in verband met informatie die kan worden gebruikt om u direct of indirect te identificeren.
Bij het bestellen of registreren op onze website kan u worden gevraagd om de volgende informatie in te voeren: uw naam, e-mailadres, postadres en telefoonnummer.
We verzamelen en gebruiken alleen de nodige persoonlijke informatie om aan onze wettelijke verplichtingen te voldoen en ons te helpen bij het beheren van ons bedrijf en om u de diensten te bieden die u aanvraagt.

Wat gebruiken we voor uw informatie?
We gebruiken de informatie die u ons verstrekt voor het specifieke doel van de informatie die u verstrekt, zoals beschreven op het moment van verzameling, evenals andere wettelijk toegestane informatie. De informatie die we van u verzamelen, kan op de volgende manieren worden gebruikt:
1. Personaliseer uw ervaring.
2. Verbeter onze website en uw winkelervaring.
3. Klantenservice verbeteren.
4. Verwerk transacties, inclusief het uitvoeren van betalingen en het leveren van gekochte producten of diensten.
5. Stuur een e-mail met de melding van de bestelstatus.

Hoe beschermen we uw informatie?
Alle online handelswinkels op onze website worden verwerkt met behulp van standaard SSL-codering en we hebben verschillende beveiligingsmaatregelen geïmplementeerd, waaronder het gebruik van beveiligde servers. Alle verstrekte gevoelige / kredietinformatie wordt verzonden via Secure Sockets Layer (SSL) -technologie en vervolgens gecodeerd in onze database. Nadat de transactie is voltooid, worden uw privégegevens (creditcard, sofinummer, financiën, enz.) Niet opgeslagen op onze servers.
Onze servers en websites worden veilig gescand en worden dagelijks volledig geverifieerd om de veiligheid van uw persoonlijke gegevens te beschermen.

Koekje:
Een cookie is een klein bestand dat een website of zijn serviceprovider via uw webbrowser naar de harde schijf van uw computer overbrengt (als u dit toestaat via uw instellingen). Hierdoor kan het systeem van de site of de serviceprovider uw browser herkennen en bepaalde informatie vastleggen en onthouden.
We gebruiken cookies om ons te helpen de items in ons winkelwagentje te onthouden en te verwerken, uw voorkeuren voor toekomstige bezoeken te begrijpen en op te slaan, en geaggregeerde gegevens over websiteverkeer en website-interactie te verzamelen, zodat we u in de toekomst een betere website-ervaring kunnen bieden. En gereedschap.

Jou rechten:
Volgens de Data Privacy Act hebt u de volgende rechten:

Verzoek om toegang tot uw persoonlijke gegevens
Verzoek om uw persoonlijke gegevens te corrigeren
Verzoek om uw persoonlijke gegevens te verwijderen
Verzoek om beperkingen op de verwerking van uw persoonlijke gegevens
Verzoek om uw persoonlijke gegevens over te dragen

Als je je krachten wilt uitoefenen, neem dan contact met ons op via e-mail.

Privacy en beveiliging:
De beveiliging van uw persoonlijke gegevens is erg belangrijk voor ons. Bij onze inspanningen om uw online transacties te beschermen, gebruiken we een technologie genaamd Secure Sockets Layer (SSL). Als uw browser SSL (en de meeste daarvan) heeft, worden uw persoonlijke gegevens automatisch gecodeerd of gecodeerd voordat ze via internet worden verzonden. Met andere woorden, we hebben verschillende beveiligingsmaatregelen geïmplementeerd, waaronder het gebruik van beveiligde servers. Alle verstrekte gevoelige / kredietinformatie wordt verzonden via Secure Sockets Layer (SSL) -technologie en vervolgens gecodeerd in onze database met betalingsgateway-providers, die alleen toegankelijk is voor diegenen die speciale toegang hebben tot dergelijke systemen en die informatie vertrouwelijk moeten houden.

Aangezien ons bedrijf is veranderd, veranderen ook ons ​​privacybeleid en onze beveiligingskennisgevingen. We zullen ons privacybeleid van tijd tot tijd herzien en we zullen wijzigingen en datumwijzigingen op deze pagina plaatsen. Als u vragen of opmerkingen heeft over ons privacybeleid of onze beveiligingskennisgeving, neem dan gerust contact met ons op.